Spårarna 8-9 år

spar2[1]

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du är åtta år, och var beredd på äventyr redan från första dagen.

alder-sparareI Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

När: Spårarna träffas oftast på måndagar mellan klockan 18:30 och 20:00. Avvikelser kan förekomma så ta och kolla in aktuell tid i terminsprogrammet för att vara säker på vad som gäller.

Var: Spårarna räds inget väder utan anpassar sig med lämpliga kläder. Ofta är vi utomhus och håller till på Stora Pene, ibland måste dock även vi ge vika för mörkrets makter och då är vi inne på Bergendalska gården även kallad BG, vi börjar dock ibland utomhus. Kolla i terminsprogrammet vad som gäller för aktuellt möte.

För vilka: Spårarna är till för alla som vill ha kul och som går i årskurs två eller tre. Ett stort plus är om du vill träffa nya kompisar eller ha kul tillsammans med kompisar du redan känner. Är du ny och intresserad? Det är bara att komma. Skicka bara dina kontaktuppgifter till oss så vi kan informera om det som händer.

Spårarna är den yngsta åldersgruppen inom Växjö scoutkår och vi lär oss bland annat hur man hanterar sin kniv, hur man lagar mat på stormkök, hur man paddlar kanot, hur man slår upp tält, hur man gör upp eld och mycket mycket mer…

Ledare:

Samtliga ledare för spårarna kontaktas genom sparare@vaxjoscoutkar.se.

Bifogade filer: